Pon - Pet

8:00 – 16:00

Kvalificirani

Profesionalci

Nazovite nas

032 563 167

Usluge

Fasaderski radovi

Osim estetske vrijednosti fasade imaju i druge bitne uloge kao što su toplinska i zvučna izolacija. Cilj toplinske zaštite je stvoriti ugodnu mikroklimu u prostoru življenja, zaštititi objekt od pojave građevinskih šteta, uštedjeti potrebnu energiju za grijanje zimi i hlađenje ljeti. Svi slojevi koji čine fasadni sustav jednako su važni kao i način na koji se ugrađuju jer tek kada se ispune svi potrebni uvjeti fasada može kvalitetno ispuniti svoju zaštitnu, a potom i dekorativnu funkciju. Izrada toplinskih i zvučnih izolacija sa završnim slojem fasade naša je glavna specijalnost čemu svjedoče brojni projekti na javnim ustanovama, višestambenim zgradama i obiteljskim kućama.

Štukaturski radovi

Izrada toplinskih i zvučnih izolacija sa završnim slojem fasade naša je glavna specijalnost čemu svjedoče brojni projekti na javnim ustanovama, višestambenim zgradama i obiteljskim kućama među kojima su posebno mjesto zauzeli objekti sa štukaturama. Neovisno o tome radi li se o vraćanju izvornog izgleda objekta nakon postavljanja toplinske izolacije ili se radi o izvođenju raznih reljefnih ukrasa na potpuno novim fasadama svaki štukaturski projekt je specifičan i jedinstven, samim time i izuzetno zahtjevan što za rekonstrukciju izvornog izgleda, a što za projektiranje i izvedbu potpuno novih štukatura.

Suhomontažna gradnja

Suhomontažni građevni sustavi su prikladni za sve vrste objekata, a posebno su zanimljivi projektantima za rekonstrukcije raznih prostora. Suhomontažni sustavi bitno su lakši od klasičnih načina gradnje, a to je vrlo značajno pri adaptacijama. Omogućavaju jednostavnu ugradnju instalacija i ispunjavaju sve zahtjeve požarne, zvučne i toplinske zaštite te zaštite od vlage. Ovisno o namjeni prostora biraju se prikladni materijali i načini gradnje. Prostoru mogu dati vrlo atraktivan izgled zbog mnogobrojnih načina izvedbe.

Soboslikarski i ličilački radovi

Ličilački i soboslikarski radovi su izuzetno važni za održavanje objekata jer sprječavaju nastanak šteta i propadanja objekata. Soboslikarski radovi su izvrsni i za transformaciju stambenog prostora. Uz kvalitetnu obradu i pripremu površina te uz materijale i boje koji se danas nalaze na tržištu moguće je izvesti gotovo svaku zamisao klijenta. Također, ličenje građevinske bravarije i stolarije upotpunjuje transformaciju prostora i zaštićuje bitne građevne elemente i konstrukcije od propadanja.

Keramičarski i podopolagački radovi

Zbog svojih tehničkih zahtjeva podovi su jedan od bitnijih dijelova objekta jer su najviše korištena površina objekta. Naša tvrtka je specijalizirala montažu i postavljanje raznih podnih sustava i obloga raznih proizvođača. Uz radove koje izvode naši djelatnici, u mogućnosti smo s našim podizvoditeljima ponuditi izvođenje bilo koje vrste poda. Koristimo materijale i vezivna sredstva najviše kvalitete koji u spoju sa našim stručnim podopolagačima jamče vrhunsku kvalitetu, čvrstoću i postojanost podova.

Ugradnja opločnika

Betonski opločnici se savršeno uklapaju u svako okruženje i okućnici daju eleganciju, bezvremensku ljepotu i brojne funkcionalne prednosti. Velik broj oblika, tekstura, boja i dimenzija čine betonske opločnike jednim od najsvestranijih materijala. Ugradnja opločnika podrazumijeva kvalitetnu pripremu podloge, ugradnju odvodnih kanalica, rubnjaka, postavljanje opločnika te uređenje okolnog terena nakon izvođenja radova.

Naši partneri

Predstavnik naše tvrtke će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.

Ostavite nam broj telefona.​